Als MKB Marketingpartner is uw uitdaging altijd ons doel.

acceleratie-marketingresultaatDoeltreffend communiceren met unieke content midden in de media van uw doelgroep brengt extra acceleratie in uw marketingresultaat. Om dit succes te realiseren,  maken we samen een marketinganalyse om op één lijn te komen over unieke koopmotieven, doelgroepen en de klantreis met alle touchpoints.

Na uw goedkeuring van een plan van aanpak met marketingvisie, media-strategie, budget en reclamemiddelen gaan we concreet aan de slag om de marketingproposite of actie te vertalen in unieke, creatieve content voor media als Facebook, Instagram, LinkedIn, website, directmail etc.

Bij grafimediaproductie is uw huisstijl of corporate identity leidend. Net als de standaardformaten van de diverse media. Voor ons zijn die media slechts een middel om het doel te bereiken en zeker geen doel op zich. Marketingvisie en strategie resulteren in mediakeuzes, want soms werkt de combinatie Facebook met emailmarketing ideaal, terwijl in een andere fase van de klantreis of het koopproces gepersonaliseerde directmail in de brievenbus plus een webshop- of actiepagina veel dynamischer is en beter presteert.

Immers ieder touchpoint in de klantreis is als een koopsituatie, waarin we de klant kunnen inspireren en verleiden om de volgende stap te zetten of zelfs direct te kopen. Juist dan moet de communicatie doeltreffend en relevant zijn.

Wij helpen u doeltreffend communiceren.

Heeft u uw marketing- en communicatiestrategie zelf al glashelder in beeld? Dan is het ad-interim realiseren en visualiseren van uw project altijd een optie.