M-Energie publicaties biedt met whitepapers, infographics en cases extra inspiratie over de klantreis, klant, consument en koopgedrag. Wij stellen het op prijs om verder te praten over Marketingenergie en uw uitdaging en ambities.   Klik op de visuals voor meer informatie.

Conversie in emailmarketing en social media marketing 2019.

Conversie in emailmarketing en social media marketing 2018.

Interactief magazine voor BMW dealers! – Editie Mei 2017

Klik op de visual voor een demo van dynamisch leesplezier!

BMW Drive inspireert zeer drukbezette BMW rijders drie keer per jaar met compact en gevarieerd nieuws. BMW Drive Januari 2017 met o.a. de nieuwe BMW 5 Serie Sedan werd door de lezers zeer goed gewaardeerd. Hier telde de Click Through Rate door tot 48%. Ook BMW Drive Mei 2017 is populair en zet 60,8% van de lezers aan tot actie en zorgt voor meer verkeer naar de website.

Interactief magazine voor BMW dealers! – Editie Januari 2017
Klik op de visual voor een demo van dynamisch leesplezier!

Drive is een interactief magazine voor BMW dealers, die elke editie naar keuze via Email, Facebook, Twitter, LinkedIn en hun website publiceren. Hyperlinks naar meer informatie en video’s realiseren meer verkeer naar de website en bieden dynamisch leesplezier. Met directe links naar de car configurator en de autodatapagina’s kan de lezer direct verder in zijn klantreis naar een nieuwe BMW of een BMW met ervaring in de BMW Premium Selection.

M-Energie Consumentengedrag: Waarom kopen wij niet?

 
M-Energie Fashionsparks Internetmarketing:                                           Meer omzet met een marketingcommunicatieplan.


Fashionsparks Internetmarketing is één van de activiteiten van Kendomar Consult speciaal voor de zelfstandige damesmodewinkel met het doel een tegenwicht te bieden aan het marketinggeweld van de grote modeketens en de opmars van webwinkels.

M-Energie Fashionsparks Internetmarketing:                                           Complete marketingcommunicatieservice.

Fashionsparks Internetmarketing is één van de activiteiten van Kendomar Consult speciaal voor de zelfstandige damesmodewinkel met het doel een tegenwicht te bieden aan het marketinggeweld van de grote modeketens en de opmars van webwinkels. Met de Fashionsparksmarketingservice kunt u zelf aan de slag met marketingcommunicatie in uw persoonlijke huisstijl.

M-Energie Koopgedrag: de klantreis is ingrijpend veranderd.                 Marketing moet meer mobiel.

 Lees hier waarom en hoe.