PICK-UP

Thuis genieten van heerlijke Cooked-on-Wood Wildschotels!

Cooked-on-Wood heeft onlangs contact gelegd met een partner voor heerlijk wild van de Veluwe. Binnenkort gaan we met dit wild verrukkelijke gerechten bereiden.
Afhalen en genieten doet u natuurlijk zelf! U kunt nu reserveren voor de volgende wildschotels (OP=OP!):

1. Wildschotel
Hertenhaas

Getrancheerde hertenhaas.
Geserveerd met gegratineerde groente
en Vlaamse friet.

Hertenhaas

€ 19,50 p.p.

28 november 2020
zaterdag diner
29 november 2020
zondag brunch
of diner

2. Wildschotel
Wild Zwijn

Getrancheerde wild zwijn met biersaus.
Geserveerd met gegratineerde appels
en Vlaamse friet.

Wild Zwijnschotel

€ 17,95 p.p.

5 december 2020
zaterdag diner
6 december 2020
zondag brunch
of diner

3. Wildschotel
Reerug

Getrancheerde reerug met rode wijnsaus
en gevulde peer. Geserveerd met gebakken
aardappels en bospaddestoelen.

Reerug

€ 19,75 p.p.

12 december 2020
zaterdag diner
13 december 2020
zondag brunch
of diner

4. Rack van
Wild Zwijn

Racks van Wild Zwijn met biersaus en
bospaddestoelen. Geserveerd met gegratineerde
appels en Vlaamse friet.

Wild Zwijn Rack

€ 14,95 p.p.

19 december 2020
zaterdag diner
20 december 2020
zondag brunch
of diner

FOODTRUCKS

Bij een kleinere party komen we meestal met de authentieke en geheel gerestaureerde VW Pickup. Voor de kids hangen we daar onze mobiele Pizza Oven achter, want wat is er mooier dan je eigen gemaakte oververse Cooked on Wood Pizza? Als u een traditonele braai of culinaire premium-barbeque wilt houden voor 30 of meer gasten dan komen we met de Cooked on Wood Firefoodtruck uw party opluisteren. Natuurlijk is dat in deze bijzondere tijden niet vanzelfsprekend. Uiteraard houden ook wij ons aan de geldende Corona-maatregelen. Cooked on Wood Pick-up biedt u hiervoor diverse mogelijkheden aan om in kleinere kring thuis of in de buitenlucht culinair te genieten! Wat denkt u van Walking BBQ, Testdrive BBQ of Chef Special Pick-up? Belt u ons maar...

VW-COW

VW Pick-up en counter op locatie.

Firefoodtruck2

Firefoodtruck in actie.

CATERING

Met onze Foodtrucks verzorgen wij met veel plezier de catering van uw party of evenement. Onze foodtrucks met houtoven geven uw party direct een gemoedelijke sfeer, want wij koken natuurlijk op locatie.
In het Cooked-on-Wood concept combineert chefkok Joey Akkerman zijn liefde voor barbecue en foodtrucks met zijn ervaring als chef. Bij Cooked-on-Wood kunt u altijd rekenen op smakelijk maatwerk binnen uw budget.
Of dat nu een door de kids zelfgemaakte, oververse pizza of een Chef Special met barbequereceptuur is. Met de lekkerste hapjes en heerlijkste gerechten komt het altijd goed.

Pork

Broodje pulled pork.

Wildsnack

Wildsnack.

BBQ-PARTY

Een traditionele Zuid-Afrikaanse braai of Premium BBQ maken uw party tot een culinair evenement. Onderscheidend door de bijzondere gerechten en de gemoedelijke sfeer rond de fraaie foodtrucks.
Het menu praten we graag met u door en kunnen we aanpassen aan de wensen van uw gasten. Zo zijn zelfs vegetarische gerechten van de barbecue geen probleem voor chefkok Joey Akkerman en zijn team: "Wij willen gewoon iedereen laten genieten!"

BBQ

PIZZAPARTY

Er is er een jarig, dat kun je wel zien, dat is... Tijd voor een feestje. Kids vinden een pizzaparty helemaal te gek. Vooral, omdat ze hun pizza zelf mogen beleggen met de heerlijkste ingrediënten.
En wat is er nou lekkerder dan je zelfgemaakte ovenverse pizza?

Pizza-Oven
KIDS02

CHEF SPECIAL

Joey Akkerman is en blijft chefkok. Ook als hij barbequegerechten bereid. Dan kan het zijn, dat u onder de noemer "Chef Special" een culinaire verrassing gepresenteerd krijgt. U kunt natuurlijk ook afspreken, dat uw drie- of viergangen Premium BBQ-diner volledig wordt bereid met Chef Special-gerechten. Gewoon uw gasten heerlijk verwennen en zich laten verbazen over het hoge culinaire niveau van Cooked on Wood.
Dat vinden wij nou leuk: culinair verrassen met typische BBQ- of foodtruckgerechten.

CUBANO

Cubano.

HERTENHAAS

Wildshotel Hertenhaas.

RESERVEREN

Uw evenement/reservering is altijd culinair maatwerk, dat we graag eerst met u bespreken.Daarom kunnen wij eigenlijk alleen vanaf-prijzen noemen als een indicatie van het prijsniveau. Temeer, omdat veel van onze verse ingrediënten een dagprijs kennen.

Uw reservering is geheel vrijblijvend en wordt pas definitief als wij u per email een opdrachtbevesting hebben gestuurd en u 50% van uw reservering heeft aanbetaald. Immers ook onze inkoop is volledig afgestemd op uw reservering.
Onze prijzen zijn incusief 9% BTW

Opties en vrijblijvende prijsindicaties:

  • Vaste kosten per locatie:
  • Partycatering: vanaf € 0,00 per persoon.
  • Barbeque-menu: vanaf € 0,00 per persoon.
  • Premium BBQ-menu: vanaf € 0,00 per persoon.
  • Pizzaparty: vanaf € 0,00 per persoon.
  • Chef Specials: vanaf € 0,00 per persoon.
COW-Team