Campagnefabriek-Logo

CAMPAGNES MET IMPACT!

De Campagnefabriek is een energieke, no-nonsense werkplaats waar campagnes met impact worden geproduceerd. Wij zien het maken van campagnes als een bewerkingsproces waar allerlei grondstoffen ingaan en waardevolle producten uitkomen. De grondstof is jouw vraag, jouw bedrijf, jouw verhaal, jouw gebeurtenis of jouw product. Hier gaan wij mee aan de slag en voegen een bak aan creatieve ingrediënten toe. Zo ontstaat een product dat wij voor jou in de markt zetten bij de gewenste doelgroep.

VAN START TOT FINISH!

De Campagnefabriek voert campagnes van het begin tot het einde uit. En zoals het in een fabriek hoort, werken wij snel, productief en vooral duurzaam. Zo verspillen we geen papier en werken volledig digitaal. En bij de uitvoering van producties houden we altijd rekening met het milieu. We zijn creatief met een no-nonsense insteek. En in onze producten ontbreken de ingrediënten ‘humor’ en ‘plezier’ zeker niet.

PROJECTEN MET IMPACT SPREKEN VOOR ZICH.

Haven Festival
IJmuiden

HavenFestival

Techport
Technologieweek

Techport'

Kennemerhart
Fusie Festival

FusieFestival

Deze projecten met impact spreken voor zich in de regio Kennemerland. Ze geven stuk voor stuk een indruk van onze capaciteiten. Wij houden van organiseren, produceren, realiseren en lanceren van projecten en campagnes: met een langere of kortere doorlooptijd of gewoon eenmalig. Grotere of kleinere campagnes en projecten.
Ons is eigenlijk niets te gek.

Evenementenopties
emailicon

neem contact met ons op!

OOK ALS JE AAN IETS ANDERS DENKT...

WIE ZIJN WIJ EN WIE SPELEN IN HET KERNTEAM VAN DE CAMPAGNEFABRIEK?

Wij zijn Tom en Dionne. We werken nu 3 jaar samen. Dit begon bij het Havenfestival IJmuiden en Techport. Nu werken we samen in De Campagnefabriek en pakken marketing- en communicatievraagstukken en evenementen op. We zijn een klein bedrijf, maar met een groot netwerk waar we regelmatig een beroep op doen. We willen vooral plezier hebben in ons werk, kwaliteit leveren en die dingen doen waarmee we echt een verschil kunnen maken. We houden van eerlijkheid. Daarom werken we transparant. Je betaalt alleen de gemaakte uren en de rekeningen van leveranciers komen rechtstreeks bij jou terecht.

Ons kernteam is groter dan Dionne en Tom. Voor grotere en specifieke projecten werken we samen met vaste experts en freelancers, die uitblinken in hun vak. We stellen ons kernteam inclusief Linked-In Bio graag aan je voor:

Dionne

DIONNE
RUURDA //

Strateeg, planner en
houdt ons bij elkaar!

Tom

TOM
SIEKMAN //

Marketeer, producent
en creatieve chaoot.

Patrick

PATRICK
UITENDAAL //

Techniekbaas met
improvisatieskills.

Dennis

DENNIS
SINTENIE //

Artiesten, entertainment
en vooral zelf entertainer!

Niels

NIELS
COMMISSARIS //

Beeldbaas met de beste
camera van Nederland!

Denise

DENISE
DE BOKX //

Cateringartiest en
productieassistent.

Sarah

SARAH
PETERS //

Regelaar, schrijver en
multitalent.

Char

CHARLOTTE
UITHOVEN //

Designer en all-round
kunstenaar!

emailicon

neem contact met ons op!

Je hebt meestal contact met Dionne en Tom.

ONZE PRODUCTEN EN SERVICES WERKEN SAMEN AAN JOUW MERK!

Het fenomeen "breinpositie" is door wetenschappers uitgebreid onderzocht en bewezen: "Een boodschap blijft het best bij mensen hangen door deze te herhalen, te herhalen en te herhalen. Zo krijg je merkbekendheid en kun je verder werken aan de inhoud van je merk. Daarom zie je in onze producten en services de boodschap altijd terug in een mix van verschillende middelen, zoals:

EVENEMENTEN

VIDEO

SOCIAL MEDIA

DIGITALE
NIEUWSBRIEF

WEBSITE

OUT OF
HOME

PR = PERS EN
FREE PUBLICITY

STUNTS

PODCAST
RADIO